m
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation d'un simple cookie d'identification. Aucune autre exploitation n'est faite de ce cookie. OK
     
Book

H 0 Atlas de poche de nutrition
WB 400 A881 (available)

Authors : BIESALSKI, Hans Konrad ;GRIMM, Peter ;NOWITZKI-GRIMM, Susanne (collab.);WAIGAND-BRAUNER, Melanie (ill.);BIESALSKI, Ursula (ill.)
Publication : Paris : Maloine, 2001, xi, 341 p.


Descriptors :
Nutrition
Reference standards
Nutritional requirements
Definition

Mots-clés secondaires : Alcohol ; Particular foods ; Feeding ; Energy ; Dietary carbohydrates ; Dietary lipids ; Mineral salts ; Oligo-elements ; Elderly ; Dietary proteins ; Quality of health care and services ; Vegetarianism ; Vitamins
Illustrations : ill.
Language : Français
Book type : AT
Doc No. : 13342
ISBN / ISSN : 2-224-02636-6
NumRec : 1334203


Loan/Reservation

Y Reservation

Copies

Number of copies : 1
No. Call n° Bar code Commentary
1 [available] YReservation